150531

Jag testar min mask jag fick från glossybox på kaj.
alla andra har sagt att det gör ganska ont att dra av masken och sen så har jag ganska fin hy nu när jag kör peeling, Kajs hy såg däremot lite oren ut så då kände jag att det va ett perfekt tillfälle att testa den på honom ;)





150531

Idag har vi firat morsdag.
Mormor och farmor fick rosor och varsin tavla med Elias fot i.
Den ena vart lite bättre än den andra han hade börjat tröttna när vi gjorde den blåa foten ;)

Men dom blev glada båda två.




150531

Elias och jag har nästan precis kommit hem från Madde och Freja, Freja har ju dock sovit sen 7 så mest umgås med Madde :)

Boysen drog tydligen ut på krogen?! Förstår inte hur det kan vara så kul med tanke på att imorgon är det morsdag = massa flängande runt omkring för att dela ut paket/köpa blommor. Dessutom så är ju kaj fortfarande förkyld...

Ja ja, nu ska jag och lille rumpan försöka sova 

150530

Det är svårt att försöka städa ordentligt när man är ensam hemma med en liten bebis, dammsuga, skuragolven, städa toan diska osv tar normalt 1 timme kanske.
Nu får man 20 min där man kan städa sen måste man amma och sen rullar det på så. Och så kanske man själv hinner bli hungrig under tiden.
Så 3 timmar senare är lägenheten lite renare och kaj har hunnit komma hem.

Snart ska jag åka och lämna Ragge hos mamma och pappa,jag ska få min namnsdagspresent också. Mamma hade sparat en Bingolotto till mig så hoppas att det blir någon liten vinst imorgon :)






150530

Idag ska jag och Elias hem till Madde och Freja för att äta lite mat och ha myskväll :)

Lillrumpan ligger bredvid mig i soffan och sover, klart vi väcker mamma och sen fortsätter vi sova själva ;) men inatt sov jag faktiskt bra första stunden, jag kunde rulla iväg och kramas med kaj utan att Elias rullade efter och han fortsatte att sova. Fantastiskt!

Det är nog det som har blivit mest lidande i vårt förhållande sen Elias kom, jag umgås med Elias hela tiden och den lilla stunden som man inte har honom hängandes på sig vill man kanske duscha, ha en stund för sig själv eller något annat som måste göras. Jag hinner inte reagera på det så mycket men förstår om Kaj känner sig utanför och bortglömd.
Jag är dålig på att ta tiden till oss två, får bli bättre på det helt enkelt, fast det här kommer ju inte vara hela livet, det handlar om en kortare period nu när Elias är så liten. 




150529

Idag är Elias lite extra "gosig" han tyckte att vi skulle gå upp vid 8 inye för att äta tydligen utan för att han ville sova på mig. Det är klart att det är mysigt men jag hade ju velat äta lite frukost också ;)


150529

amma amma amma, inatt har inte vart den bästa natten. Jag har sovit riktigt illa, vet inte varför heller, kan va för att Elias ville ha mat hela tiden den lille knubbisen :)

Idag ska jag handla klart till morsdag och så ska jag köpa leka kulor till mina blommor på balkongen.

150528

Ragge och jag har vart ute och katat boll, det va två små pojkar som kom och ville vara med och kasta boll. Ragge är glad bara någon vill leka med honom.

Idag ska han få sitt fästing piller, mamma kom och lämnade det igår. Grejen är bara det att det är stort, alltså riktigt stort, som en femma i diameter och tjockt som en sockerbit typ.
Ska bli spännande och se hur han ska äta upp det :)
Det ska iaf hjälpa till att hålla fästingarna borta i 10-12 veckor stod det.

Ragge va inte sitt mest fotogeniska idag ;)





150528

Att hitta en klänning som passar till bröllop och som funkar att amma i är ju lättare sagt än gjort...
Försöker hitta några som faller mig i smaken som jag kan skicka efter men hittar INGA :( Det är hopplöst helt enkelt.
 
 
 

150528

Vi ska nog beställa lite saker från next till Elias, lite t-shirts osv till i sommar, Elias klär sig numera i storlek 62. 56 passar också fortfarande men inget nytt handlas i 56 :)

Så ska kolla om Madde ska ha något från next också.
Någon som vet hur storlekarna är? Fått lite dubbla bud endel säger att dom är lite större och andra lite små?



150527

Idag blev det en lång promenad med Madde, Johanna och alla hundarna :)
Vi gick runt duveholmssjön och djulöalè så Ragge har vart helt slut här hemma nu på kvällen.
Jag känner i mina ben att vi har vart ute och gått, så känns som man är sjukt otränad när man får ont efter att ha gått 1 1/2 mil på en dag.
Imorogn vill nog Raggisen ha sin normala promenad på 5 km bara :)




150527

Idag startade vi dagen med att äta frukost på balkongen, så himla fint väder och SÅ skönt!

Nu har jag precis tagit en dusch så ska fixa till mig lite, efter det blir det en promenad med Raggisen, han ligger fortfarande och sover nämligen, han är den mest morgontrötta hund jag känner!

Senare ikväll ska vi försöka se till att mat och sov klockan är redo för sova i vagnen runt 17 när Madde ville gå en promenad :)





150526

Idag kom min glossybox och det är första gången som jag är missnöjd med innehållet. 

Det va bara massa "gratis"saker test storlek på allt utom ett svart nagellack från make up store och ögonbrynsfärg.
Säkert jätte bra saker man får testa på men för mig räcker det inte med ett litet test paket, man måste använda produkten några ggr för att veta om den är bra eller dålig, och den som säger att små tester räcker till det lär ju snåla och inte få rätt resultat ändå.


Va dessutom tråkigt att allt utom nagellacket va till ansiktet, hur många nya produkter tror dom att man vill använda i ansiktet? Hade vart bättre med någon smink grej till ansiktet också isf.





150526

Alltså idag är jag en såndär gnällkärring. 
Varje dag när vi är ute och går så går vi förbi ett hus där någon har slagit sönder ett källarfönster, dom som bor där har satt för frigolit på insidan men allt glas ligger kvar över hela vägen. Hur kul är det att gå där med hund och barnvagn?
Så idag när vi ska ut och gå ikväll så ska jag plinga på och fråga om dom har en borste jag kan få låna eftersom det ligger glas över hela vägen.
Borde det inte vars husägarens ansvar att se till att glaset blir bortplockat? Det har legat där i säkert 3 veckor.
Nu kanske ni tänker att sluta gnäll och gå över på andra sidan. Absolut det tänkte jag också när jag gick på min morgon promenad, det va lättare sagt än gjort kan jag säga för på andra sidan så har dom låtit sina buskar växa vilt så man kan inte gå med en barnvagn och hund där. Knappt ens bara med barnvagnen.
Och det måste jag nog ändå säga att det där med buskar som växer över hela gångbanorna det är ju något jävla fenomen för det är så på otroligt många ställen! Det är sånt man stör sig på när man är mamma ledig och är ute och går hela dagarna.

Så en tredje sak som också är fruktansvärt störande och äckligt!!! Det är att man fortfarande får röka på balkongen, igår hade vi öppet på balkongen och mellan våran bolkong och grannens så är det 50cm. Igår blåste det tydligen åt vårt håll för all rök kom in i våran lägenhet, skapligt störande när dom går ut och röker var 10e min.
Ännumer störande när man har en bebis som man vill kunna köra ut på balkongen i vagnen efter att man vart ute och gått och han fortfarande sover.

Det är inte det att vägen svänger och därför blir trottoaren mindre utan det är busken som går mer och mer ut.





150525

Jag blir så sjukt irriterad på BVC, om man har tid från 10-11 där man ska komma och väga och mäta kan man inte ha frukost till 20 över 10. 
Vi har suttit 3 personer sen lite innan 10 och väntat, en person fick gå in 10 över 10. Det är inte ens någon som har vart ute och kollat om det är folk som väntar, men man har hört dom sitta och skratta och prata längre bort.
Tycker att det är lite respektlöst måste jag säga, bara för att vi är mammalediga så vill man väl inte sitta här i en timme.

Jag måste hem till tvättstugan och Ragge måste gå en promenad osv...

Hoppas det här är sista veckan jag måste gå en gång i veckan och väga/mäta






150524

Efter att Elias och jag har diskat, dammsugit och kollat på Eurovision så är vi nu ute hos farmor och farfar på landet.
Elias ska bada med farmor och sen får vi se om det blir mat här ute också.
Det är iaf fotbolls söndag här så idag är det kaj som har klätt på Elias och självklart är det Arsenal body'n som är på.
Vi har en deal att om Elias kolla på fotboll med pappa så får han ha den på sig, dock aldrig hemma hos mormor och morfar eftersom morfar precis som jag håller på Manchester city 💙





150524

Idag (lördag) firade vi bästa Madde som fyller år.
Det va super trevligt och jag kom nyss hem.
Jag kände dock när jag gick källarvägen med Elias och lampan i källaren inte tändes vilken panik som kom i kroppen att psyk kärringen skulle stå där.
Jag kan inte bo kvar här om hon ska få bo kvar i huset. 
Det här har påverkat mig så mycket mer än det borde få göra, men det är nog för att vi har Elias och man helatiden vill skydda honom.

Nu ska vi strax krypa ner i sängen, först är det pyjamas på för lille skrutten.




150522

Igår va en dag av kaos.
Efter vi fick rings polisen tre gånger för att tanten inte gav sig. Hon ställde sig ivägen för trappen när kaj och jag kom och skulle gå ut med Elias, det är något jag aldrig kommer ta att bli trängd när jag håller i mitt barn.

Så vi ringde igen till polisen, dom sa att dom inte hade någon bil att skicka men dom kände igen hennes namn och gav mig numret till psyk och ville att jag skulle ringa till dom så att dom skulle komma och hämta henne. 
Jag ringde till det nummer jag hade fått och förklarade läget men dom kan inte komma och hämta någon om inte polisen ringer och först är där och gör ett gripande.

Gick in i porten igen och då kom hon ut från sin dörr igen och skulle börja tjafsa, jag bröt i princip ihop gick ut och ringde 112, eftersom det nu va ett "pågående brott" jag förklarade läget att  hon har trackaserat oss under dagen att jag är rädd för att gå upp och ner från min lägenhet, att hon är psykiskt sjuk (eftersom hon på 114  14 berättat det för mig och vi redan innan har misstänkt det) att hon ställde sig ivägen för att hindra oss från att gå ut ur trapphuset medans vi höll i våran 7 veckors bebis osv. Men hon sa bara att hon kan ta en anmälan och om hon gör något mer får vi ringa igen.
Jag började gråta ännumer för det känns så fruktansvärt att dom inte kan skicka en polisbil som tar hand om henne så vi kan känna oss trygga i vårt hem.
Kaj blev förbannad när han hörde att hon sa att dom inte har någon att skicka för det va inget polisärende just nu.
Så han tog telefonen och frågade om hon skulle vara tvungen att hugga någon av oss med en kniv eller putta ner oss för trappen innan dom ska kunna komma? Och så frågade han om det va så viktigt att vara ute och skjuta mopeder så dom inte kunde skicka någon att ta hand om henne, då sa hon att hon skulle kolla med sina kollegor. 
Sen när hon kom tillbaka så sa hon att dom väljer att inte skicka någon polis till platsen. Kaj begär då att få prata med någon som bestämmer över henne eftersom hon tydligen va tvungen att fråga sina kolegor, han blir kopplad till deras polischef som direkt säger att dom kommer skicka polis till oss. 3
Min senare va polisen på plats, så från att det inte finns någon bil till att dom kunde vara på plats på 3 min?!

Dom som kom var iaf hur trevliga som helst dom såg väl på mig att jag va rädd och uppgiven. Kaj va mest bara förbannad och hade inte vi haft Elias när vi skulle gå ner så hade han nog slagit ner henne nästan för hon gav sig inte.
Vi fick poliseskort upp för trappen och sen gick dom ner till henne. Efter några minuter så kom den ena polisen upp igen och berättade att hon inte har alla hästar hemma och kommer få följa med dom, hon kommer inte få sova hemma inatt och dom kommer köra henne till psyk. Vi stod och kollade i fönstret och såg när hon åkte iväg 30 min senare. 

Idag ringde vi hyresvärden och berättade om vad som hade hänt ( polisen va väldigt mån om att vi ligger på hyresvärden om att dom måste göra något åt henne att vi inte kan bo där hon bor) Dom ringde upp mig senare på dagen och berättade att hon är intagen på psyk och kommer vara där en längre tid, ca 3 veckor trodde hon. Men hon visste inte om dom kunde avhysa henne. Så vi ska väl ringa till hyresgästföreningen och kolla vad vi kan göra. Jag vägrar bo här om hon ska bo kvar, jag vill inte vara med om en till psykos hon kanske får för sig att Elias är hennes barn.

Men jag blev jävligt sur över att det är en känd person hos polisen att ha psykiska problem och när vi ringer in flera gånger om att hon fortsätter "trackasera" oss och dom ändå inte kan skicka en polisbil, jag menar att vi har ju några bilar i katrineholm och det är ju inte så att alla va ute på andra saker. Jag hade vägrat sova i lägenheten om hon hade vart kvar.

Nu kan vi iaf sova lugnt i några veckor.




150521

Nu ligger Elias i sin säng och sover middag för första gången, det är första gången han ens sover i sin säng, det tog en stund av gråt innan han somnade, han fick ha sin nya nattlampa/mobil igång med lite musik och små stjärnor i taket.

Jag har ringt polisen om kvinnan som va här och ringde på så väntar på att dom ska ringa upp.

150521

Alltså obehagskänslan när det kommer en kvinna och ringer på dörren och frågar om vi har tvättid bokad idag, jag svarade nej det har vi inte men vad står det för nummer på tavlan? Då sa hon nr 6 och jag sa att jag tyvärr inte visste vem som har det numret. Hon stod kvar ett tag till och jag fick lixom verkligen säga hejdå och stänga dörren.

5 min senare så ringer hon på dörren igen och frågar om jag har en hund, Ja det har jag säger jag då.
Då säger hon att det är hennes hund. För hennes hund blev stulen när hon va i Kosovo och hälsade på.
Jag skrattar bara först och tänker att hon måste ju skämta, då säger hon att hon vill se hunden, jag förklarar då att han är inte här utan det är mina föräldrars hund. Men jag såg ju hunden när jag va här förut säger hon då, jag skrattar igen och säger att nej det va katten du såg hunden är inte här och du får ändå inte se hunden för det är våran.
Hon ger sig ändå inte och tjafsar vidare så tillslut blir jag förbannad och säger att du är ju inte riktigt klok och kommer du hit igen så ringer jag polisen.
Sen stänger jag dörren men hon står kvar utanför och pratar.


Känns jävligt obehagligt att jag ska gå ut och gå med Ragge och Elias ensam om hon kommer och får för sig att hon ska ta honom, eller dom kanske till och med är flera stycken som kommer.




150520

Idag har det vart full fart, vi va på stan och bytte Kajs skjorta till en i L för M blir gör kort i armarna när man ska ha kavaj över sen lämnade vi in däcket för lagning. Sen köpte vi med oss subway hem till lunch och åkte hem och kollade på nya Jönssonligan :)

Efter maten tog Elias och jag en powernap i sängen innan det va dags att hämta däcket igen och åka ut i skogen och hjälpa till lite när Freja skulle fotas. Vi blåste lite bubblor och försökte få henne att vara glad :)

Sen åkte vi hem och diskade lagade mat och så tvättade vi ena katten.
Hon har inte alls lila fin och glansig päls längre, så hoppas det blir bättre nu när hon fick bort lite gammal päls det kan ju vara "jobbigt" för dom när dom fäller.

Nu ska jag snart (så fort Elias har ätit klart) äta lite mat, det är som att Elias vet när maten börjat bli klar och vi ska äta för han blir alltid hungrig precis när maten är klar. Mamma kan äta kall mat ;)




150520

Igår upptäckte jag att jag är för tjock för att köpa kläder.
Jag mådde så dåligt när jag provade kläder, alltså jag jar inga problem med att va i underkläder bikini, sure lite extra kilon men det kan man väl räkna med 7 v efter en förlossning. 
Något som jag däremot inte klarar av är när man får fula fettväck från byxorna.
Så jag hittade mina skor sen köpte jag två t-shirts och en bikini överdel som ska funka i sommar.
Punka fick vi på vagnen igår också, så idag ska vi ner på stan och byta slang. Det va en glasbit som hade borrat sig in i däcket, så typiskt!


150519

Idag ska vi nog försöka få till en tripp till Örebro.
Kaj behöver köpa en kavaj till bröllopet och helst en till dopet också.
Jag behöver köpa skor och en klänning till bröllopet, och typ en gördel så jag inte får massa synliga fläskväck ;)

Kommer bli en utmaning att hitta en klänning som går att amma i och som är snygg :)



150518

Idag har Elias och jag vart ute och gått en långpromenad, vi gick till mitt förra stall, eller mitt första stall och hälsade på, det ligger längs knorran vägen så över 1,2mil fick vi ihop på den svängen.
Jag fick passa på att lukta och klappa lite på hästarna också, det luktar så fruktansvärt gott om hästar, inte som "stall lukten" utan att borra in näsan i hästens päls och lukta.



På morgonen så va vi på BVC och vägde/mätte Elias som vanligt. Idag vägde han 4826g och va 57 cm lång, så han har växt 1,5cm på en vecka och gått upp 400g.




150517

Dammsuga skura golven diska laga mat dammsuga igen osv...
Jag hatar att katterna drar med sig 100kg kattsand ut från lådan.
Direkt efter att man har rensat lådan så ska dom in och krafsa, lillen måste dessutom alltid in och "göra rent" efter stig så då går hon in och ut i onödan. Jag skulle behöva en automatisk dammsugare vid kattlådan som suger bort skiten från deras tassar innan dom går ut från badrummet.

Idag gjorde jag pannkakor till frukost, jag är typ besatt av pannkakor. Kaj tyckte nog inte att det va lika gott för han åt upp halva sin.
Eller så var det ps4 som lockade.. 


Idag har jag rensat mina sminklådor, man samlar på sig så mycket och tillslut så är det ingen ordning alls bland sakerna.
Jag ska nog bege mig hem till mamma och pappa efter att Elias har ammat och se vad dom har för sig, jag blir så rastlös av att vara hemma spc när kaj sitter och spelar massa tråkiga spel på sitt Playstation.
Jag är inne i en period när jag städar och får panik av att det är stökigt och han fattar nog inte riktigt det. Han ser nog inte smutsen som jag gör...

 




150517

Vi va iväg med Elias för snart en månad sen och tig lite kort bland vitsipporna. Vi hade tänkt ge Kajs morfar en förstoring i 80års present  (han fyller i juni) och till dopkorten, men vi har fortfarande inte fått något kollage med bilder som vi får välja mellan och det börjar kännas som tiden rinner iväg.
Vi har tänkt att dopet ska vara i juli/augusti men eftersom folk har semester och bokar resor osv så vill man ju kunna skicka ut inbjudan i god tid.
Det va tre st som fottade innan oss ovh två av dom känner vi och dom har till och med hunnit få sina bilder som dom valde ut från kollaget.

Man vill ju inte skriva och tjata heller, hon har ju ett heltidsjobb och barn utöver fotograferandet.



150515

Inte bästa natten, Elias har vart kinkig och Kaj också så Elias och jag är ute på soffan nu. Elias har somnat men inte jag, jag får väl vara glad om jag får sova något alls inatt. 
Ska vänta på att han vaknar så jag kan byta blöja och mata honom sen ska jag försöka sova med Elias här på soffan. Vill inte gå in och väcka kaj, kan vara skönt för honom att få sova ordentligt någon natt också.

Idag ska vi gå en sväng på stan med Madde, så vore skönt att kunna sova någon timme iaf.




150514

Igår hade vi grillkväll hos farmor.
Jag, kaj, Madde, Mattias, Simon, Rebecka, Johanna,
Markus, Eddie och Sandra. Så vi va ett gäng.
Dom sista gick hem vid halv 2 efter lite UNO och geni.
Elias sov alltså borta för första gången igår men han va helt obemärkt av det.
Hemma är där mammas tuttar är som kaj så fint sa ;)

Jag måste åka till Örebro snart, skorna som jag har tänkt ha på bröllopet finns där i 36 och 37, på internet finns dom bara i den ena storleken och jag vet inte alls vilken storlek som passar, det är så svårt när man har en halv storlek. 36,5 finns inte så ofta dock.



 

150512

Idag har vi inte gjort så mycket vettigt känns det som, vi har storhandlat basvaror och storpack köttfärs osv så vi klarar oss ett tag :) 
Sen städade vi ur skafferiet så man hittar sakerna igen, blir lätt att man bara trycker in sakerna när man har en bebis som vill ha uppmärksamheten, men idag satt han i sin babysitter medans pappa lagade mat och mamma fixade skafferiet.

Nu ikväll har Elias och pappa badat tillsammans och efter det har vi kollat på film. 
Igår beställde vi ett babygym till lille kotten också, ett som spelar fem olika melodier så får hoppas att han tycker om det.

Vi ska försöka hitta en bra speldosa och en nattlampa till honom också.
En nattlampa är smidig när man ska amma mitt i natten och inte vill ha sänglampan tänd, jag somnar alltid om innan jag hinner släcka den.

Kanske finns någon smidig kombinerad lampa och speldosa ?




150512

Min farmor är i London med min mamma och mina fastrar så kaj och jag ska ev gå över och vara husvakt, vi tänkte grilla på onsdagkväll om det är fint väder och bjuda över lite vänner. Det kan nog bli trevligt eftersom man ändå är ledig på torsdag.

Ska kolla med Madde om dom vill komma och grilla eller om dom har andra planer :)


Nu ska jag försöka somna om en liten stund innan det är dags att gå upp :)



150511

Vi är hemma hos morfar nu, mormor är i London och har det trevligt så då passade vi på att gå hit. Vi ska äta lite Kina mat och så har jag passat på att tvätta lite :)

Skönt att det är fint väder, plutten står på altanen i vagnen och sover och tvätten kan torka ute.
Snart är det sommar 😍






150511

Idag va det dags för BVC igen, han har gått upp sjukt mycket på en vecka, han väger 4454g idag. Han har gått upp 500g på en vecka, och så va han 1 cm längre så han är 55,5 cm idag.
Herregud vad fort dom växer!! Kommer nog bli en bebis till nästa år som kaj vill. 


Idag lyxade vi till det med räkmackor från sultans, fick dock en liten chock när jag skulle betala 130kr för två räkmackor att ta med, 65kr st det är helt sinnessjukt hade jag vetat det innan hade jag inte köpt dom då hade jag köpt på subway ist dom mackorna är ju mer matiga och man får en hel för samma pris.
Hade vart okej om det va massa räkor osv men det va mindre räkor än det brukar vara.




150510

Idag har Elias haft en dag där det bara duger att vara vid mitt bröst, inte ens när han har somnat kan jag lägga ner honom för då vaknar han efter tre minuter igen och är lika ledsen.

Det har resulterat i att han har sovit kanske max 2 timmar på hela dagen, galet trött mamma! Får hoppas att det duger att sova sen. Gick en promenad med honom och Ragge och då sov han i 20 min men så fort vi kommer hem så vaknar han igen, fantastiskt ;)


Nu ska vi kolla på en film och sen är det dags att sova. Elias ligger på mitt bröst och sover och vaknar om vartannat.
Imorgon ska kaj till Sthlm på fotboll så det blir spännande att försöka laga mat med en kinkig unge på armen ;)


150509

Fullt ös!
Igår va det babyshower för Sanna som snart ska kläcka sin nr 2. Det va riktigt kul och trevligt att träffa dom igen och kul att träffa lite nytt folk.
Sanna blev super överraskad och jätte glad så det va extra kul.

Idag har vi vart och kollat när pappa spela fotboll. Sen drog vi i räserfart in till stan och firade min kusin Malin som har fyllt år.
Och nu ikväll har vi spelkväll med Simon Rebecka och gurkan. Jag är mest ett vandrande smörgåsbord då Elias tydligen ska hänga vid bröstet hela tiden för att vara nöjd.
Så jag får vara banken och kolla på.






150506

Vi ska göra oss redo för ett besök hos läkaren klockan 9. Elias va inte nöjd med att gå upp kvart i 8. Han låg och sov så sött. 
Ikväll ska vi på hejdå fika för Stephanie som flyttar till Norge på söndag tror jag det va.
Så ska bli kul att träffa alla igen innan hon åker :)




150504

Elias och jag ligger i sängen och har det mysigt.
Vi inväntar pappa som kommer hem inatt.
Elias sitter i sitt nest och bajsar och pratar för sig själv och mamma kollar på serier :)



150504

Alltså Elias är en månad och jag börjar redan få panik över hur stor han är. 
Kaj ser mer fram emot allt med att han blir lite äldre, men jag ser alla nya små bebisar på BVC och då känns han så stor.


Det spelar ingen större roll när man kommer till BVC har jag märkt, dom två senaste gångerna har jag kommit vid 10 och får vänta till 10 i 11 iaf, det brukar vara en före mig.
Första gången kom vi halv 11 och då fick vi också komma in 10 i 11. Dom är inte så snabba här.
På onsdag har han sitt läkarbesök klockan 9.
Får hoppas att dom är snabbare då och i tid :)

Ikväll åker pappa till Sthlm och kollar på fotboll.  Elias, jag och Ragge får roa oss hemma :)



150502

Fantastiskt vad bra den här dagen går...
Det började med att den som har tvättiden innan oss inte kom och tog bort sitt lås så efter en timme fick vi ringa jouren så fick dom komma och klippa loss låset. ( varför är det alltid strul när man ska iväg?) väldigt trevlig gubbe som sen frågar när det är dags för mig att föda. Yes, tack för den, jag fick barn för 1 månad sen men ser tydligen gravid ut fortfarande.
Väl inne i tvättstugan så ligger det ett par jeans i varje maskin som han plockar med sig så personen måste ringa till honom och åka och hämta dom om den vill ha tillbaka kläderna.
Nu är iaf två maskiner igång vilket är allt vi kommer hinna tvätta innan vi måste åka, vi skulle egentligen redan vart iväg nu men vi måste verkligen tvätta dom här två maskinerna, saker som inte kan vänta över en vecka på att bli tvättade, för det finns ingen ny tid på över en vecka, det är så fantastiskt att bo i det här huset....





150501

Herregud vad tiden går fort, lille plutten är 4 veckor och dom här dagarna med nästäppa har satt prov på mamma, han vägrar ta bröstet på kvällarna innan han ska sova, BVC trodde det va för att han är trött och täppt i näsan och då blir det jobbigt för honom att amma.

Idag är det riktigt tråkigt väder vilket suger eftersom vi måste ut på våran dagliga promenad, eller måste måste vi väl inte men jag känner mig tjock annars.
Vi går minst 5 km varje dag och det känns ganska lagom, han får sova och vara ute i vagnen och så brukar han sova en stund i vagnen när vi kommer hem så då hinner jag fixa saker, typ diska dammsuga laga mat :)


Idag blev det pannbiffar potatis sås och lingon. Det är lite av en standard måltid hemma hos oss, det och falukorv med potatismos i ugn.

Igår va kaj hemma hos Eddie och kom hem skapligt rund under fötterna, han spenderade större delen av natten på toa och sen i soffan, när jag och Elias tyckte att det va dags att gå upp fick pappa lägga sig i sängen och sova vidare :)



RSS 2.0