120713

Idag är det iaf hyss och äventyr som gäller, eller ja det är väl hela helgen ;) Det är så fruktansvärt skönt att komma bort från stan ett tag och bara koppla av!


120713

Klart jag vaknar upp med döds ont i benet, 3 Ipren stoppade jag i mig så hoppas att det blir bättre framåt lunch iaf!


120712

Kolla så rätt jag hade i tisdags, veckan är i princip slut! Äventyr i helgen är bokade ja vist! Så ikväll blir det packa väskan fixa allt till hästen för hela helgen och sen är det bara att vänta :D


120711

Ååh vad illa jag har sovit inatt! Så ikväll ska jag byta sängkläder och ta ett bad precis innan, då somnar man alltid bra! Det ända bra än så länge med dagen är att det inte regnar, men det lär väl ändra sig!


120710

Det värsta jag vet är folk som försöker få en att se dum ut. Jag vill bara förklara att jag är inte trög/dum. Den enda som är det är DU! Jag har inte investerat något i det här och kommer verkligen inte ligga sömnlös över det här. Blir bara förbannad över att jag verkligen förklarade läget och sa att jag inte ville att folk ska tro att jag är blåst. Händer något så säg det till mig. Nu är det både ventilerat och borta från min värld. Skönt att det kan gå så smidigt ibland.


120710

Kampen mot myggbetten fortsätter! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, har iaf fått sova lite bättre inatt efter att jag smorde in mig med after sun. Kul att man får lite användning av den även om det inte är för solens skull ;)


120709

Myggbett, behöver jag säga mer? Fyfan vad det kliar!!! Hela benen och fötterna är fulla av dom. Värst är det vid fötterna dock! Behöver något som får det att sluta klia! Nu!!!


120708

Jag är så fruktansvärt bakis! Det här är inte okej. Nu funkar det att blogga med mobilen igen. Har vart något strul med det därför det inte har blivit något bloggande :)


RSS 2.0