151126

Här sitter jag i sängen med min onds rygg...
Jag vaknade vid två och har bara somnat till någon kort stund. Jag drömmer mardrömmar om en läskig gubbe på stan som försöker misshandla mig. Jag har ringt polisen men dom har inte tid att komma. Det här är tredje mardrömmen som jag kommer ihåg från inatt. 

Igår gjorde vi lax och potatis till Elias, det va en hitt, kul att han äter lite fisk iaf!

Jag har börjat ett nytt liv, 21 dagars kur tillsammans med min mamma och syster.
Jah kände att jag måste ta tag i vikten och mitt socker beroende. Så ska köra fram till jul och sen tänkte jag köra i januari också så stt sockerberoendet verkligen försvinner!



Tycker att dom här planscherna är så himla fina



251122

Just nu sitter jag i sängen och väntat på att Elias ska vakna, jag har vart vaken sen halv 8.
Min rygg/bröstkorg gör att jag inte kan sova. Sen att sängen är pissdålig gör ju inte saken bättre.


Idag ska vi byta däck på pappas andra bil, vi bytte på den första i fredags så dom iaf skulle ha en bil med vinterdäck när kyla och snö kommer.

Ska ringa till min farmor också för Elias behöver fler och lite större raggsockor.
Så smidigt att dra på dom när han åker i åkpåsen.
Sen måste vi skicka efter en ny overall till Elias också. Är lite kluven till vad vi ska köpa för någon, han kommer ju vilja vara ute och åka pulka osv i vinter så det är nog bäst med en "riktig" inte bara en sån bebis variant.




151117

Tiden bara springer iväg, snart är det jul och jag har redan börjat få lite panik med allt som ska köpas...


Vi har ju haft lite problem med att Elias inte  vill äta mat, men nu har det gått bättre peppar peppar! Han äter det vi äter så jag mixar det lite lätt bara med en stavmixer, han gillar när det är lite bitar i maten inte helt slät som barnmaten är som man köper. Så nu har jag fryst in mat i iskuber och sen har jag över dom i en påse och skriver vad det är i, smidigt. Han äter inga mängder men han kräks inte hysteriskt och han gapar efter mer. Så än så länge har han spagetti och köttfärssås och köttfärslimpa potatis brunsås och morötter. 
Super smidigt att bara plocka fram en liten kub och värma, en liten isbit räcker gott och väl åt honom så ni förstår att han inte är någon stor ätare ;)

Ringde till akassan idag också, känns som jag måste skicka in alla papper till dom så sånt är klart när man ska sluta vara föräldraledig. Sen kollade jag upp hur mycket jag får jobba utan att behöva säga till.
Jag får jobba 79timmar/månad tills Elias är 2 år utan att min a-kassa blir förändrad. Då kan dom skriva av månaden som att jag är föräldraledig fast jag inte tar ut föräldra dagar.

Måste kolla med försäkringskassan också hur det set ut där, har för mig att man bara är "skyddad" tills barnet fyller 1 år.. 

Det är mycket att tänka på!

151110

Igår var jag bjuden på en informationsträff om herbalife. 
Det är väl ingen hemlighet att man inte är helt nöjd med sin vikt efter graviditeten. Dessutom så är min kropp inte alls nöjd över dom här extra kilona, när jag ligger på min trivselvikt som är 57kg så har jag i princip aldrig ont av min reumatism. Men nu har ju min bröstkorg krampat på nätterna i flera månader och gör ont så det är garanterat en biverkning av gravid kilona.

Det är inte så att jag tänkte gå på bara pulver och skita i mat, nu innan jag har slutat amma tänkte jag nog köra en shake vid lunch, eftersom jag sällan äter/hinner göra lunch så är ju en shake med massa bra örter osv betydligt bättre!
Allt måste vara bättre än att trycka i sig godis när man inte hinner äta.


Jag tänkte nog dessutom bli återförsäljare men inte för att tjäna massa pengar utan för att mitt eget användande ska bli i princip gratis. 

Herbalife funkar utmärkt om man är gravid eller ammar så länge du inte byter ut måltider utan kanske tar det son mellanmål, som frukost direkt när du vaknar innan du åker till jobbet och äter en "vanlig" frukost där osv.. Så är det någon i min umgängeskrets som vill vara med på resan så tjoa till! 


Nu ska Elias och jag äta frukost och sen är det storhandling innan det ikväll är babysim ❤️

Vi fick sänka sängen här om dagen eftersom han ställer sig upp i den nu..



151109

Grattis på din dag Freja ❤️


Vi va på kalas i lördags hos henne och blev bjudna på varm smörgåstårta. Jag hade aldrig ätit det innan men det va riktigt gott! 
Hon fick lite paket och sen kollade vi på så mycket bättre också.






RSS 2.0