160228

Härlig dag i stallet.
Jag började förmiddagen med att städa i lägenheten så kaj bara kunde skura av golven på kvällen när Elias och jag va borta.
Sen åkte jag till stallet och red på Maggan. Hon va pigg och busig och solen sken så det kunde inte vara bättre  ;) 

Sen åkte jag med Elias till moster så dom fick leka lite och jag åkte till bingon. 600kr vann jag :) 

Sen var det bara att hämta Elias och åka hem till pappa igen.
Han va deprimerad över att Arsenal hade förlorat så inget golv va skurat. Nu håller vi iaf på med kvällsmaten och sen är det bums i säng för mig och Elias.





160227

Till Madde 



160226

Jaha här sitter jag i soffan med Elias. Han vaknade vid 2 och va ledsen ingenting hjälpte men när han fick komma ut till "iiig" (stig) så slutade han iaf gråta. Så nu sitter han här med en bit smörgås och jag väntar på att han ska vilja sova igen.

Jag längtar tills han kan sova hela natten, eller iaf 4 timmar i sträck. Nu vaknar han nästan varannan timme och vill veta att man är där.

Min höft har börjat krångla, det är reumatismen som tyckte att den skulle vara i knät höften och bröstkorgen samtidigt. På dagarna går det bra men på nätterna är det fruktansvärt. Det blir helt enkelt inte mycket sömn för den här mamman.

160225

Det går framåt i vardagen.
Vi ska boka en stuga till Ullared i mars innan Elias födelsedag så vi kan shoppa lite presenter och annat, plus att det blir en liten utflykt :)

Imorgon ska jag hämta ut ett paket eller ett brev är det snarare, utdrag från belastningsregistret. Sen ska jag lämna det vidare så får vi se sen vad som händer :)




160218

Ligger i sängen och kollar på the good wife på paddan.
Annars brukar jag kolla på TVn men det va sjukt mysigt med paddan och då blir inte Elias lika störd av ljud och ljus :)


Idag var vi ute och åkte pulka, vi träffade på Sara också vilket var evighetersen så vi pratade lite innan vi gick hem igen.
Imorgon ska Elias, moster och jag åka till badhuset. 




160216

Här sitter jag vaken i sängen och är trött men har så ont så kan inte sova vidare. Som vanligt alltså!

Idag har vi tvättstugan, nästan ett stående projekt på tisdagar. Men det är skönt för vi har nästan inget att tvätta idag, lite handdukar och sängkläder.
Annars blir det nog lugnt idag. Vi ska nog skriva en inköpslista också så vi kan åka och handla endera idag eller imorgon. Har noll motivation till vad som ska ätas under veckan däremot...




160214

Dags att sova, ska kolla på ett avsnitt av  suits först bara :) 


Imorgon ska Elias fira alla hjärtans dag med moster :)
Iaf i några timmar, han skulle ha med sig lite godis till henne och han skulle få bada. Han älskar att bada så han kommer vara nöjd.




160213

Ny vårjacka till mig och Elias är beställda från zara, hoppas bara att det blir bra storlekar. Har någonstans i mitt huvud för mig att deras barnstorlekar är små? Så storlek 80 kanske kommer vara förlitet? Om det hade vart hm's så är 80 ganska stort.
Svårt det där men får väl skicka tillbaka den i värstafall :)

Nu ska jag försöka sova, Elias ligger brevid mig och snusar gott, förhoppningsvis i några timmar till!




160211

Dags att vakna tydligen.
Jag kan väl erkänna att jag inte riktigt är sugen på att vara vaken vid den här tiden.
Men det är bara att göra en kopp te och hoppas att Elias vill somna om lite senare :) 





160210

Sista dagen som mammaledig är gjord, nu är det Kajs tur att vara hemma med Elias, jag vill helst inte att han ska börja på dagis innan han är typ 2 år men 1 1/2 känns iaf realistiskt.
Om man inte kan jobba om varandra/plugga på distans.

Jag har iaf a-kassa nu, så är ju hemma på dagarna men ska och prata med ett jobb nästa vecka så förhoppningsvis får jag börja jobba timmar nu och sen mer vart efter. 

Elias ammar ju fortfarande och vill hellre det än mat, även om vi försöker se till att han äter frukost och sen mat två ggr om dagen. Även om han inye alltid äter så mycket så pillar han iaf.

Det tråkigaste är att jag fortfarande måste följa med honom och sova, han vägrar sova ensam och somnar inte för kvällen med kaj.
Inte super kul att vid kl 8 gå in i sovrummet för att få honom att somna. Det är extra tråkigt eftersom min reumatism spökar, så alla dom här extra timmarna i sängen gör att när jag väl ska sova så har jag redan ont och sover kanske 4 timmar om natten.

Just nu ligger jag och kollar på suits från början, jag kollade på white collar från början också. Bra serier båda två, även om den senare serien innehåller fler snygga killar ;)

Elias har fått två tänder nu, han har även gått två steg mellan bord och soffa men det räknas inte. Annars så tycker han mest om att skälla på katterna :) 

Först roppar han tisss, sen ajj aj ajj! Eller schyyy och viftar med fingret.
Han kan knäppa med fingrarna också, han har sett att vi gör allt ovanstående mot Stig och lillen när dom bråkar eller gör hyss.






RSS 2.0