151031

Jag är så fruktansvärt trött på telefoner just nu.
Jag mår bra av att inte ha telefonen med mig eller bry mig om när det plingar. Men jag blir så stressad av stt det kan vara kaj som skriver och blir orolig om jag inte svarar på ett sms. 
Samtidigt blir jag så sjukt förbannad när vi sitter hemma och vi ska umgås, men vi umgås inte för en har alltid telefonen framme, och sitter han med telefonen tar jag fram telefonen. Jag har inte ens något att göra på den, jag sitter och läser samma sida hela tiden och tror att något nytt ska hända.

Så hädan efter ska jag sluta läsa sms osv direkt när det plingar. Är det något viktigt så ring. Annars kan man få vänta timmar på att få svar. Det är ett fruktansvärt stressmoment att känna att jag måste ha koll på när folk skriver.






151029

Idag ska vi åka till Kolmården med moster.
Ska bli kul att åka iväg och göra lite innan hon pker tillbaka till Australien :)


Elias har vart duktig, igår ställde han sig upp mot en tv bänk helt själv och idag mot en stol, sen satte han sig upp också, det går fort när det väl händer. Snart kommer han väl börja kravla sig upp på sin bil han har fått..

151028

Mina lungor/bröstkorg har sagt upp sig. Jag har suttit upp i sängen i 1 timme snart jag är så trött!!! Men lägger jag mig ner så kan jag inte andas. Min bröstkorg liksom spänner sig och gör så fruktansvärt ont.


Jag får väl sitta ett tag till och lyssna när dom andra två sover. Annars får jag väl ta mig upp och äta lite frukost.
Kul att jag vaknar före Elias, han brukar inte vilja gå upp innan 9.


151026

Elias kräks alltid efter att han har ätit vanlig mat.
Han kan få lite kokt potatis och efter 10 min så kaskadspyr han ner hela stolen. I början tänkte jag inte så mycket på det men nu har det hänt flera gånger.
Det är inte så att han äter några stora mängder han äter kanske som en tia sammanlagt.

Får väl prata med BVC nästa gång vi är där.


Imorgon ska jag ut till stallet och rida markarbete med books, jag ska rida en hopplektion på fredag så jag vill träna lite innan.
Och jag har ju turen att få åka ut till dom och skutta på deras hästar :) 




151020

Jag sitter och kollar runt på företag man kan franchisea. Sen måste man ju kolla med kommunen också eller dom som hyr ut lokaler på stan. Jag vet att det för något år sen va folk som ville öppna typ Gina men inte fick det för dom tyckte att det redan va massa klädföretag.

Ska försöka spåna lite mer i det iaf, är ju ett tag kvar på mammaledigheten men man vill ju ha något att komma tillbaka till...



151016

I onsdags så var Elias och jag i stallet. Vi mötte upp alla bookarna och Madde jag och Moa-Louise tog en ridtur medans småttingarna fick ligga i vagnen. Elias va mindre nöjd i början ett under att lilla Mira kunde sova ;)

När vi vände och red tillbaka så upptäcker jag att ser står en ko bakom ett dass där den inte va när vi red förbi förut. Så jag roppar först på skoj att den har rymt, men den ser jag när den sätter av i full galopp att den har rymt!
Så Madde sak försöka rida förbi ung tjuren men så fort hon börjar komma nära så tänker den göra utfall.
Då försöker BM mota iväg den så den ska springa in i hagen igen men då sätter den av i full galopp mot vagnen där Mira och Elias ligger... BM får kasta sig emellan och skrika mot ung tjuren så den tvärvänder kanske 1 m från BM.
Efter mycket om och men så springer den iaf in i sin hage igen. 
Då ser man att bonden inte har satt för grinden ordentligt utan satt det i system att han ska kunna ta sig ut så för att inte ha sönder stängslet.
Det här är stora köttkor vi pratar om så det är inte så kul att möta dom när man är ute och det är mörkt.
Dessutom går Sörmlandsleden där så det är ju mycket folk som vandrar där.

Så igår ringde jag kommunen för det är dom som hyr ut gården, jag tänkte att dom vill väl att en gård dom hyr ut ska skötas ordentligt. Men dom sa bara att jag får ringa polisen. Så när jag sitter där och inte kan komma hem ska jag ringa polisen och vänta i hundra år, det tar alltid sjukt lång tid innan polisen kommer och spc om det bara gäller ett löst djur. Jag blev fruktansvärt irriterad och påpekade att det är ju inget som polisen kommer åka ut på, kan inte dom som fastighetsägare skicka ett brev bara och skriva att han måste förstärka grinden så dom inte kan rymma?!

Dom skulle iaf ringa upp idag igen!

BM gick och knackade på huset men dom ville inte öppna och hjälpa oss få bort kon...



151014

Igår missade jag BVC och mammagruppen.
Jag trodde att det va imorgon vi skulle ses men tji fick jag.

Vi var iaf på babysim igår, nu är det bara en gång kvar innan det är ett litet uppehåll och sen börjar fortsättningskursen :)

Mina lungor/bröstkorg har vart odräglig inatt.
Våran säng gör det dessutom inte bättre. Så himla dålig, vi behöver verkligen en ny.




151012

Idag har jag och Elias vart ute bland löven, vi tog lite kort med mobilen.






151011



Lite bilder från helgen, Kajs 30 års fest och i fredags körde vi the Tin can challenge :) 




The Tin can challenge, jag fick min egen snuskiga burk såklart! Men det va bara min syster som kräktes ;)
Innan alla hade kommit in från tipspromenaden
Äta 5 kex och kunna vissla, en av grenarna i 5 kampen 



Elias va glad


151006

Idag har kaj klippt sig inför helgens kalas, mycket snyggt om jag får säga ser själv :)

Inatt fick vi inte sova mycket, men det är inte Elias som spökar utan det är mamma som stör familjens sömn.
Inatt fick jag panik för jag inte fick luft och inte kunde röra mig.
Det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna göra något åt det.


Jag har hittat en ny pod att lyssna på.
Pampers barnvagnspromenader heter den, super bra!
Önskar att jag hade hittat den när jag va gravid.





151005

Jag är så fruktansvärt trött på livet just nu.
Min reumatism har satt sig i bröstkorgen/lungorna så jag vaknar i panik varje natt varje timme för att jag inte kan andas och det gör så fruktansvärt ont.
Tänk dig den värsta träningsvärk du någonsin haft och sen när man måste använda stället som man har ont på så det spänner, den kännslan är det helatiden det släpper aldrig. Så det blir som att man är förlamad när man ska byta ställning när man sover.

Allt det här gör att jag såklart är mycket grinigare och ALLT är fel.
Just nu hatar jag lägenheten. Jag trivs inte alls här hemma. Det är stökigt och prylar överallt. Försök äta frukost med en 6 månaders bebis på golvet som ska ta allt. 
Ibland önskar jag bara att det kunde vara tyst ett tag och att man fick vara helt ensam en stund utan massa måsten. Men det finns inte för det är alltid saker som måste göras.






RSS 2.0